رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: در حال حاضر ۱۹۷ شهرستان کشور اورژانس اجتماعی دارند و ۱۴۰ شهرستان نیز در نوبت تأسیس اورژانس اجتماعی هستند.
به گزارش مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران به نقل از تسنیم، انوشیروان محسنیبندپی ظهر امروز در مراسم تودیع معارفه مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی اظهار داشت: برخی از استانهای کشور از فرصتهای برابر در زمینههای مختلف برخوردار نیستند و گاهی دچار آسیبهای اجتماعی این مشکل میشوند.
وی با بیان اینکه برخی از استانها در مسیر زندگی از فرصتهای نابرابر برخوردار میشوند که در این راستا در مسیر سختی قرار میگیرند، افزود: باید به این استانها توجه و نگاه خاصی شود و آنها نیازمند دریافت خدمات تخصصی هستند تا بتوانند توانمند شوند.
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: تخصصیتری نهاد در کشور که بحثهای مختلف آسیبهای اجتماعی را دنبال میکند، سازمان بهزیستی است و دولت یازدهم ۳ رویکرد را در این سازمان پر رنگتر دنیال میکند و به عنوان رهاورد مشخص شده تا تمام توان این سازمان در این مسیر هدایت شود.
محسنیبندپی با بیان اینکه تلاش میکنیم برنامهای داشته باشیم تا از بروز معلولیتها ناشی از آسیبهای اجتماعی به طور جد جلوگیری شود، افزود: همکاری بین بخشی برای جلوگیری از این آسیب بسیار زیاد است و باید رویکردها علمی و تخصصی باشد و با به کارگرفتن علم در ابعاد مختلف انجام شود.
وی با اشاره به دیدار روزهای گذشته خود با مقام معظم رهبری اظهار داشت: بهزیستی به عنوان دستگاهی که بیشترین اقدام و عمل را در بحث اعتیاد در زمینه توانمندسازی داشته است گزارشی برای مقام معظم رهبری ارائه شد و ما تنها دستگاهی هستیم که برنامههایی در زمینه اعتیاد و پیشگیری، توانمندسازی داشته و در این راستا تلاش شده است.
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: طلاق توافقی نیز جزو برنامههای ما نبوده است بلکه آموزش مهارتهای زندگی فردی، فرزندپروری، سبک زندگی و فعال کردن مراکز مشاوره از برنامههای این سازمان بوده است که در حال حاضر ۳ هزار و ۹۰۰ مدرس در زمینه ازدواج با بهزیستی همکاری دارند.
محسنیبندپی با بیان اینکه شرایطی فراهم شده است تا با قدرت در هیئت دولت حکمی در برنامه ششم مبنی بر غربالگری ژنتیکی ارائه شود، افزود: طبق این برنامه غربالگری ژنتیکی میتوان از زاد و ولد ۲۵ هزار نفر معلول در طول سال جلوگیری کرد.
وی با بیان اینکه استانداردسازی خدمات یکی از برنامههایی است که در سازمان بهزیستی کشور در دولت یازدهم دنبال میشود، اظهار داشت: ۲۲ هزار نفر نیروی انسانی داریم که در رشتههای علوم اجتماعی مددکاری فعال هستند و اگر خدمتی به بخش خصوصی واگذار کردیم هیچگاه آنها را رها نمیکنیم بلکه باید آموزش دهیم تا توانمندسازی بهتر انجام شود.
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: استفاده از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد خدمت دیگری است که در این دولت در سازمان بهزیستی دنبال میشود و افراد نیکوکار و افرادی با مسئولیتهای اجتماعی و به نام سمنها تحولات اجتماعی در خدمات را فراهم میکنند.
محسنیبندپی افزود: ما از بزرگترین شبکه اجتماعی برخوردار هستیم و۱۹۷ استان ما در کشور از اورژانس اجتماعی برخوردار است که ۱۴۰ شهرستان بالای ۵۰ هزار نفر نیز در نوبت تأسیس اورژانس اجتماعی هستند.
وی اظهار داشت: خراسان جنوبی با وجود کمبودها توانسته است در زمینه غربالگری بینایی و شنوایی بسیار موفق عمل کند.